Recomandari echipamente inot Click aici

Vesta de salvare Hydro

Brand: Aquazone

Disponibilitate: Livrare 15-30 zile

Cod produs: 4804


Pret 215.00 RON

TVA inclus in pret

Ideala pentru sporturi nautice, oferă confort și siguranță. Potrivita pentru schi nautic, schi cu jet și rafting, cu 3 curele reglabile pentru siguranță suplimentară. Fabricata din țesătură rezistentă din poliester și benzi reflectorizante aprobate SOLAS. Disponibil în 4 mărimi, în culoare roșie, cu interior negru și o imprimare din spate.Ajutorul de flotabilitate este destinat înotătorilor competenți și în apele protejate, acolo unde este posibilă ajutoare directe. Folosit în principal pentru sporturi nautice, acestea sunt disponibile în diverse modele și culori pentru a satisface cerințele utilizatorilor diferite. Sunt fabricate în conformitate cu standardul european EN ISO 12402-5 și toate materialele utilizate la fabricarea lor sunt aprobate în conformitate cu standardul european EN ISO 12402-7.
GARANTIA COMERCIALA SI DE CONFORMITATE

Garantia Comerciala oferita produselor comercializate pe aqua-zone.ro, va asigura toate drepturile conferite de legislatia in vigoare (Legea nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, O.G nr.21/1992,republicata-privind protectia consumatorilor). Garantia comerciala oferita nu afecteaza drepturile conferite consumatorului de legislatia in vigoare privind garantia legala de conformitate si garantia de viciu ascuns. Modalitatile prin care asiguram consumatorului prin Garantia comerciala sunt in principal repararea produsului , inlocuirea acestuia cand reparatia nu este posibila sau restituirea contravalorii produsului in conditiile art.11 din Legea 449/2003, precum si art.14 si art.15 din OG 21/1992, republicata. Masura reparatorie este decizia consumatorului.
Termenul de garantie comerciala este de 30 zile de la data livrarii produsului, pentru deficiente neimputabile consumatorului. Garantia legala de conformitate este de 2 ani conform art 16. din Legea 449/2003, lipsa de conformitate se remediaza prin reparare, inlocuire in mod gratuit sau restituirea contravalorii produsului. Perioada de remediere pentru garantia legala de conformitate si garantia comerciala este de maxim 15 zile calendaristice din momentul informarii de catre consumator. Durata medie de utilizare a produselor noastre este de 6 luni .
Pentru a NU pierde garantia este necesar respectarea instructiunilor de folosire corespunzatoare a tuturor accesoriilor de inot.

Garantam pentru produs timp de 30 de zile de la data facturarii pentru orice defectiune fara ca aceasta sa fie provocata .In conformitate cu Legea nr.353 / 27.12.2018,art I,punctul noua ,alineatul 4 al art 20 privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 9/2016 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora , care face referire la costurile ocazionate de returnarea produsului in vederea recuperarii sumei platite de cumparator pentru produsul care este conform dar nu este ce a dorit cumparatorul ,acestea sunt suportate de vanzator.

Produse similare